.
A Special gift for the body

Aromatherapie


Bij alle massages in onze praktijk ervaren cliënten niet alleen de helende kracht van aanraking, maar ook de betoverende dimensie van aromatherapie. Wij geloven dat geuren niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook een diepgaande invloed hebben op fysieke ontspanning en emotioneel welzijn.

Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde waarbij de essentiële olie van planten als therapeutisch onderdeel worden gebruikt bij de behandeling van allerlei klachten op lichamelijk en geestelijk gebied. Het ondersteunt het lichaam en de psyche op een holistische manier bij haar zelfgenezend vermogen. Iedere olie heeft een bepaalde heilzame vibratie, deze vibratie helpt de mens zijn innerlijke disbalans te corrigeren.

De werking van deze vibrerende energie is gebaseerd op een hermetische wet dat het gelijke het gelijke aantrekt. Net als alles in de natuur, hebben wij mensen ons eigen energieveld en lopen er allerlei energiebanen door ons lijf, ook wel de meridianen genoemd. Onze levensenergie stroomt hierdoor heen. Ziektes of stress kunnen ervoor zorgen dat deze banen verstopt raken. Essentiële olie met de juiste vibratie kan deze blokkade weer opheffen. Zo draagt aromatherapie bij aan een evenwichtige balans in ons lichaam en geest.

Mijn massage behandelingen zijn voornamelijk gericht is op het in balans brengen van deze meridianen. Aromatherapie is dan ook een waardevolle aanvulling, en word ingezet worden om je emoties en lichamelijke ongenoegen te corrigeren.

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij het vinden van de juiste olie voor jouw en je gezin? 

Neem contact met me op.