.
A Special gift for the body

Festival massages


Wil je jouw festivalgangers een extra dosis ontspanning en welzijn bieden? Overweeg dan een Massage Stand toe te voegen aan je evenement! Laat mij, een ervaren massagetherapeut, een serene oase creëren te midden van de festiviteiten.

Waarom Een Massage Stand?
1. Herstel en Vernieuw: Festivals kunnen energiek, maar ook veeleisend zijn. Een Massage Stand biedt bezoekers de kans om op te laden en te genieten van een moment van rust.
2. Toegevoegde Waarde: Voeg een uniek element toe aan je evenement en geef bezoekers een ervaring die verder gaat dan muziek en entertainment.
3. Festivalverzorging: Onze massages zijn afgestemd op de festivalomgeving, met focus op het verlichten van dansspieren en het verminderen van eventuele spanningen.


Wat Bieden Wij?
1. Diverse Massagetechnieken: Van ontspannende massages tot specifieke klachten behandelingen, we bieden diverse technieken om aan de behoeften van alle festivalgangers te voldoen.
2. Flexibele Opstelling: Onze stand kan worden aangepast aan de ruimte en behoeften van jouw festival. We zorgen voor een vlotte integratie in het festivallandschap.
3. Professionele Therapeuten : Ervaren en gekwalificeerde massagetherapeuten in samenwerking met studenten fysio-en massage therapie,  staan paraat om een hoogwaardige ervaring te leveren aan de bezoekers van jouw festival.

Hoe Werkt Het?
Consultatiezone: Bezoekers kunnen ter plekke hun voorkeuren aangeven, waardoor de massages volledig op maat zijn.
Ontspanningsruimte: Onze stand wordt een oase van rust,  een ambiance die uitnodigt tot ontspanning.
Flexibele Duur: Korte sessies of langere verwenmomenten, we passen ons aan aan het ritme van het festival.

Maak Jouw Festival Onvergetelijk
Voeg een vleugje welzijn toe aan je festival en creëer een onvergetelijke ervaring voor je bezoekers. Neem vandaag nog contact op om de specifieke wensen van het festival  te bespreken. Samen maken we jouw festival een bestemming waar niet alleen muziek, maar ook ontspanning een rol speelt!Wil jij deel uitmaken van een unieke festivalervaring en mensen laten ontspannen te midden van opwindende muziek en entertainment? Wij zijn op zoek doorlopend op zoek naar  enthousiaste masseurs en bieden ook stageplekken aan voor ambitieuze studenten. Kom bij ons team en draag bij aan een onvergetelijke welzijnsbeleving op festivals!

Festival Masseur:
Als Festival Masseur ben je de architect van ontspanning op festivals. Je biedt bezoekers de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een moment van rust. Van korte massages tot volledige ontspanningsbehandelingen, jouw vaardigheden dragen bij aan de positieve sfeer van het festival.

Stageplekken:
Voor studenten fysiotherapie of massageopleidingen bieden wij stageplekken aan. Je krijgt de kans om in een dynamische omgeving ervaring op te doen, samen te werken met ervaren masseurs, en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat Bieden Wij?
Een unieke kans om deel uit te maken van festivals in een welzijnsrol.
Een gezellige en stimulerende werkomgeving.
Voor stagiaires: Begeleiding en hands-on ervaring in een festivalsetting.

Ben jij klaar om ontspanning naar festivals te brengen? Stuur  ons een korte motivatie. 

 We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons welzijnsteam op festivals!


Deze tekst past u aan door erop te klikken.