.
A Special gift for the body


Wie ben ik?

Hallo, ik ben Suzan van Hees, en ik wil me graag aan je voorstellen. Mijn avontuur in de wellness branche begon in 2007, toen ik mijn eerste stappen zette als schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn opleiding ontwaakte er echter iets bijzonders in mij: een diepe passie voor massages. De kracht van aanraking voelde als iets dat op mijn lijf geschreven was.


Gedreven door deze ontdekking besloot ik mijn vaardigheden uit te breiden en werd ik masseur. Ik heb diverse massagecursussen gevolgd, waardoor ik mijn kennis en kunde op dit gebied aanzienlijk heb kunnen vergroten. Maar mijn reis stopte daar niet.


Naast massages ben ik me gaan verdiepen in energiewerk. Door deel te nemen aan verschillende workshops en trainingen heb ik mijn begrip van de subtiliteiten van energetisch welzijn verrijkt. Met elke nieuwe ervaring rezen er meer vragen, en dit dreef me ertoe om me te verdiepen in de Chinese gezondheidsleer.
Deze eeuwenoude traditie heeft me waardevolle inzichten gegeven, en ik heb me de basiskennis eigen gemaakt. Hierdoor kan ik een holistische benadering integreren in mijn werk en heb ik een dieper begrip ontwikkeld van het evenwicht tussen lichaam en geest.


Mijn reis in de wellness wereld is een voortdurende ontdekkingsreis. Elke nieuwe vaardigheid, elke cursus, en elke ervaring brengt me verder op het pad van persoonlijke groei en welzijn. Ik ben niet alleen een professional in de wellness branche, maar ook iemand die gedreven wordt door een constante nieuwsgierigheid naar de vele facetten van een gezond en gebalanceerd leven. Ik kijk ernaar uit om deze reis met jou te delen en samen te streven naar welzijn in al zijn vormen.